1)Kalidas ka ek bhai joote banata tha uska Naam kya tha.
Ans.Adidas
2)thoda maths 3+3=8 how,
Ans.simple galti se
3)Two hair's on a bald mans head cannot get married why?
Ans.under indian law "baal vivaah" is illegal.
4)One day a man sitting in the jungle under the tree, and sparrow sits on his shoulder and the man dies?
Ans.sparrow was the name of the elephant
5)10 ants are walking on the road 9 are red 1 is white why ?
Ans.because one ant is a widow
6)What are the three versions of java software?
Ans.Mar java, Mitjava, Karjava
7)Hare and Tortoise appear for IIT. Hare gets 95% and tortoise gets 84%, tortoise is selected and hare is not why?
Ans. sports quota
8)one a cardriver enters NO ENTRY the policeman does not catch him why?
Ans. The driver was walking
9)What would you call a girl who never laughs?
Ans. Hasi na
10)What would you call a girl what always pushes his father?
Ans.Push-pa
11)Once a cockroach was singing the song Tera Tera Tera suroor but all of a sudden he dies why?
Ans. The song he was singing is a hit!!!
12)Shahrukh Khan ka plural is ICICI bank why?
Ans.Shahrukh says main hoon naa ICICI bank says hum hain naa.
No comments:
Post a Comment